Bjørgen havnet utenfor pallen: - Det er i februar det gjelder

Published
Annonse

Charlotte Kalla var overlegen på dagens 15 km skiathlon på Lillehammer, etter å ha rykket i fra Heidi Weng på de siste kilometerne.

Tyngre gikk det med Marit Bjørgen som ble nummer fire, hele 54 sekunder bak den svenske jenta.

- Hva skal jeg si. Det var litt tungt i dag, akkurat det samme som i fjor. Jeg hadde en del glipptak på klassisk-delen. Så det var tungt å gå her, men jeg er godt fornøyd med 4. plass, sier Bjørgen til NRK rett etter løpet.

Mangler overskudd

Også forrige helg ble Bjørgen parkert av en formsterk Charlotte Kalla i finske Ruka på jaktstarten. Men Rognes-jenta er ikke bekymret for formen.

- Jeg mangler litt overskudd etter mye trening. Når kroppen slipper opp, så blir det bedre. Men jeg vil fortsette å trene og konkurrere, så jeg endrer ikke på den planen, så får vi se når det slipper opp, sier Bjørgen.

- Det kommer?

- Jaja, det er i februar det gjelder, sier en bekymringsløs Bjørgen etter dagens fjerdeplass.

Allerede i morgen reiser Bjørgen sammen med resten av landslaget til Davos. Der venter et to ukers langt høydeopphold, men nye konkurranser allerede neste helg.

Kalla vinner 19 sekunder foran Heidi Weng. Ragnhild Haga ble nummer tre.

- Kalla har gitt oss en vekker. Nå skal vi norske jentene rotte oss sammen og pushe hverandre på trening. Så er jeg ikke bekymret for OL. Der vil vi være sterke sammen, sier Haga.

- Jeg håper å være sterk i OL, men det er ikke bare å hente gullene hjem, sier Bjørgen som vant fire gull i Lahti-VM 2017.

Se hele resultatlista fra dagens renn her.